Consumenten panel
  • ‘Het concept "Tiny house"hoeft niet per se op een grote lap grond: men kan deze realiseren tussen grotere woningen.' Ida Dieduskaman

Zo wil ik wonen is het online consumentenpanel van AM. Het panel bestaat uit een groot aantal belangstellenden dat met ons meedenkt over wonen, woonomgevingen en wooninnovaties. We hechten veel waarde aan de inbreng van onze panelleden; door het vroegtijdig betrekken van geïnteresseerde consumenten, beschikken wij over waardevolle feedback die wij benutten voor onze ontwikkelingen. Zo kunnen wij onder meer onze woningen zoveel mogelijk aanpassen aan de wensen van toekomstige kopers.

Deze website is bedoeld als informatieplatform voor zowel panelleden als mensen die geïnteresseerd zijn in onze onderzoeken en de resultaten. Onze panelleden hebben al meegedacht en hun mening gegeven over onderstaande onderwerpen:

  • Kleine vrijstaande woning van max. €250.000 v.o.n.
  • Hypotheken
  • Het effect van het Lente-akkoord
  • Duurzaamheid op het gebied van wonen

De conclusies van deze onderzoeken kun je vinden op deze website.

Denk jij ook met ons mee over toekomstige woonplannen en –innovaties?

Iedereen met belangstelling voor de woningmarkt kan meedenken in ons panel. Nieuwe belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen zich hier aanmelden. Als je jezelf nu aanmeldt, dan maak je bovendien bij deelname aan het eerstvolgende onderzoek kans op een iPad mini!

Meld je nu aan en doe ook mee!

Deelnemen

Klik hier om je aan te melden of om je gegevens te wijzigen!

AanmeldenGegevens wijzigen