Gelukkig Leven.. Gelukkig Wonen!
  • ‘Het concept "Tiny house"hoeft niet per se op een grote lap grond: men kan deze realiseren tussen grotere woningen.' Ida Dieduskaman
Gepubliceerd op: 17 december 2018

Voor AM staan diverse thema’s centraal om van Nederland een mooier land te maken. Het thema Gelukkig Leven lijkt niet zo makkelijk en is wat ongrijpbaar voor een gebiedsontwikkelaar, maar het tegenovergestelde is waar. Uiteindelijk zie je dat je als gebiedsontwikkelaar veel kan bijdragen aan een gelukkig leven.

Uiteraard is er al veel onderzoek gedaan naar diverse aspecten van het thema geluk, maar wij als gebiedsontwikkelaar willen graag weten wat de woonconsument nu echt gelukkig maakt in wonen op een plek en hoe wij hieraan bij kunnen dragen. Om daar een gevoel bij te krijgen hebben wij de panelleden van Zowilikwonen een aantal vragen en stellingen voorgelegd.

Gelukkig leven… de resultaten

De uitkomsten van dit onderzoek zorgen voor een nieuwe invalshoek en leiden weer tot nieuwe vragen. Naast gezondheid draagt de ruimte direct rondom de woning in grote mate bij aan het geluk. Met name de grootte van de buitenruimte en het uitzicht. Ook balans tussen werk en gezin staat in de top 3 van dingen die gelukkig maken. Hoe kan je als gebiedsontwikkelaar hier voor zorgen? Deze vraag staat centraal in het vervolgonderzoek.

Onder de deelnemers van de enquête zijn 4 vtwonen cadeaubonnen t.w.v. 15,- euro + een bol.com cadeaubon t.w.v. 50,- euro verloot.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Deelnemen

Klik hier om je aan te melden of om je gegevens te wijzigen!

AanmeldenGegevens wijzigen